Mika Ahonen

Kotikylä:  Monninkylä
Ikä:  50
Kuvaus arjesta ja elämästä:  Asustan vanhempieni 1970-luvulla rakentamassa omakotitalossa Monninkylässä, nyt korona-aikana pääosin etätöissä. Vapaa-aikana kaipaan silti hyviä metsäisiä virkistysalueita, vaikka nautinkin Askolan kauniin kumpuilevista kulttuurimaisemista.

Koulutus ja tausta: arkkitehti, työura pääosin kuntakaavoittajana, nyt yleiskaava-arkkitehtina Mäntsälän kunnalla

Historiani Askolassa: Lapsuus- ja nuoruusvuodet Monninkylässä, ylioppilaaksi Askolan lukiosta 1989. Pätkittäin palaillut takaisin, nyt viimeksi vuodesta 2017, koko aina kuitenkin Askolan asioita seuraten.

Eniten käyttämäni palvelut Askolassa tällä hetkellä: kunnan palveluista lähinnä hammaslääkäripalvelut, muuten esim. Inkilän peltojen ladut kovassa käytössä. Kirjastoa haluaisin käyttää enemmän, jos se olisi vain paremmin avoinna.

Luottamustehtävät: ei tällä hetkellä

Olen ehdolla, koska haluan vaikuttaa Askolan strategisiin kehittämisvalintoihin ja erityisesti maankäytön ja kaavoituksen ratkaisuihin liittyen.

Mielipidekirjoitukseni
ELINVOIMAA FIKSULLA KAAVOITUKSELLA